• O kompaniji

    Dexatron Team d.o.o. je osnovan 21.11.2013. godine, u Beogradu i vrlo brzo je svojim radom stekao poverenje OSRAM kompanije kao i lokalnih partnera. Već 2014/15 godine, u saradnji sa OSRAM-om , uspešno sprovodi globalnu prodajnu akciju na svim benzinskim pumpama jedne od vodećih regionalnih naftnih kompanija.
    Deaxtron team d.o.o. je jedini ugovorni generalni uvoznik svih OSRAM proizvoda na lokalnom tržištu Srbije i u regionu. Naša firma je sastavljena od visoko školovanih stručnih kadrova, dipl. Ing elektronike, ekonomista, fizičara a pojedini od nas imaju višedecenijsko radnio iskustvo u svetski poznatoj kompaniji OSRAM u oblasti osvetljenja.
    Poslujemo kao generalni uvoznik i distributer u oblasti auto sijalica, specijalnih LED modula i elektronike za napajanje i upravljanje (LMS – Lighting Managment Systems), izradi svetlotehničkih projekata osvetljenja, LED svetiljki.
    Takođe, Dexatron Team d.o.o. je uspešno prošao evaluaciju internacionalne kreditne kuće COFACE, koja nam je 22.10.2018. godine izdala web sertifikat Excellent SME Serbia. Validnost izdatog sertifikata možete proveriti na web adresi http://www.excellentsme.com/.

    Naša poslovna filozofija je uvažavanje potreba kupaca i poverenje.